Plazma Pont 25.000 Ft!
2020-BAN TÖBBET ADUNK!

Megemeltük a Plazma Pontok kifizetéseit, és meghosszabbítottuk az akciót.

- Ez nagyon érdekesen hangzik, de mit kell tennem azért, hogy én is részt vehessek a pontgyűjtésben?

Egyszerű! Vegyél részt nálunk plazmaferezisen. A levett plazma feleljen meg a minőségi előírásoknak. A levett plazma mennyisége feleljen meg a kiírt plazma mennyiségnek. A foglalt időpontokon rendszeresen jelenj meg!
 
- Hogyan számolják a pontokat?

A levett Plazma mennyisége pontokat ér. Ahány milliliter plazmát adsz, annyi pontot kapsz amit minden alkalommal hozzáadunk az eddig összegyűjtött pontjaidhoz. Mi vezetjük a pontjaid összegét, neked semmi dolgod nincsen. Ezek a pontok pénzre válthatóak be a recepción megtalálható tájékoztató alapján.

- Miért éri ez meg nekem?
Itt mindenki garantáltan jól jár! Ez nem egy sorsolásos szerencse játék. Azonnali készpénzre válthatod be a megszerzett pontjaidat. 

- Mi lesz a 2019-ben összegyűjtött pontokkal?
A 2019-ben gyűjtött pontokat mindenki megtartja és tovább viszi az idei érvre is. Az eddigi pontok már a megemelt kifizetésekkel kerülnek elszámolásra. Nem veszik el egyetlen pont sem, csak többet érnek mostantól.

Bővebb információt Plazmacentrumunkban a recepción szerezhettek, ahol a részvételi szabályzatot is megtekinthetitek. Kellemes gyűjtögetést! 

A promóció időtartama: 2020. január 2 -  2021. március 04.