Loading...
Új honlap a Plazmacentrum Blahán

Új honlap a Plazmacentrum Blahán

Megújult honlappal és adminisztrációs rendszerrel várjuk a Plazmacentrum Blahán! A részletekért olvass tovább!

Milyen előnyökkel jár az új rendszer? 

-A honlapon tudsz regisztrálni- amely, ha megegyezik a centrumban megadott e-mail címmel- akkor mindig naprakész leszel a Plazma Pontjaiddal, a kapott juttatásaiddal és az aktuális akciókkal

-Regisztráció után könnyedén tudsz időpontot foglalni, amely intelligensen figyelembe veszi a pihenőidőt, így mindig csak arra az időpontra tudsz foglalni, amikor már letelt a pihenőidőd. 
Emellett egy kattintással módosítani vagy törölni is tudod az időpontodat.

-Gyorsabb és pontosabb értesítési rendszernek köszönhetően nem fogsz lemaradni semmiről, e-mail és SMS értesítőt is fogsz kapni az időpontjaidról

-Díjazzuk a hűséged! Minél többször jössz, annál több Plazma Pontot kapsz egy alkalom után!
2021.02.22-től számítva az első alkalommal 875 Plazma Pontot kapsz és utána minden további alkalommal plusz 10-el nő a kapott pontjaid száma! 
Az újonnan kapott Plazma Pontok hozzáadódnak az eddig gyűjtöttekhez.
 


Mire figyelj? 

-A honlapon történő regisztráció során sokszor a "Spam/Levélszemét" mappába érkezik a megerősítő e-mail. Kérjük a regisztráció során ellenőrizd ezt a mappát is. 
Ha nem érkezett meg az e-mail, a reklamacio@plazmacentrum.hu e-mail címre írva segítünk megoldani a problémát. 

-Amennyiben a Plazma Pontjaid és a plazmaadásaid száma nem látszódik a honlapos felületen, kérjük a Plazmacentrum Blaha recepción egyeztess e-mail címet a kolléganőkkel. 


Az esetleges fennakadásokért előre is elnézést kérünk! Folyamatosan azon vagyunk, hogy egyre jobbá és jobbá tegyük a Plazmacentrum Blahát!